Onze medewerkers maken u blij

marc van essen:
‘Laat mij maar lekker werken in de slagerij’
Officieel is hij slager, maar dan wel een slager met een barbecuetik. Dit voorjaar nog reisde hij - cadeautje voor zijn vijftigste verjaardag van broer Koos - naar Texas, ‘the home of the barbecue’. In twee weken tijd deed Marc er bbq-ideeën voor twee jaar op.

Ben van Nierop:
de slager die van alle markten thuis is
Al 45 jaar is hij een bekend gezicht in de slagerij. En op woensdag marktdag ook búiten de slagerij: Ben van Nierop. In die bijna halve eeuw heeft Ben een complete metamorfose van het slagersvak meegemaakt.

Daan van Adrichem:
de slager die van alle markten thuis is
Van de hbo-opleiding Small Business en Retail naar de Slagersvakopleiding: het klinkt niet als een logische stap, maar voor Daan van Adrichem is het de switch die hij altijd al wilde maken.

Monique Hilling:
Van pensioenfonds naar de toonbank
Het kan raar lopen. Jarenlang had Monique Hilling in haar werk met slagers te maken, al was het dan als administratief medewerkster bij het pensioenfonds voor de slagers.

Louisa:
Achter de schermen bij Warmenhoven
Sinds januari 2025 werkt Louisa bij Slagers van Warmenhoven. En hoewel ze nog maar kort onderdeel is van het team, voelt het alsof ze er altijd al bij heeft gehoord. Ze staat elke ochtend vroeg klaar om onze producten te maken, zorgt voor de juiste kruidencombinaties en heeft oog voor kwaliteit én sfeer. Tijd om haar wat beter te leren kennen!