Klant aan het woord

Klant Marcel Dries:

Al vijftig jaar even een stukje vlees bij de buren halen

Vlees? Dat kwam in Huize Dries in Wateringen altijd bij de buren vandaan. Want in de prehistorie van Slagers van Warmenhoven, aan de Kerklaan, waren Dries Hobbyhoek en Leo Warmenhoven buren. En ook al woont Marcel Dries niet meer aan de Kerklaan en is de slagerij al lang geleden verhuisd naar de Vliethof: het vlees komt nog altijd bij Slagers van Warmenhoven vandaan. ‘Het zal inmiddels wel zo’n vijftig jaar zijn’, schat Marcel.

Waarom hij altijd bij zijn vroegere buren over de vloer is blijven komen? Geen moeilijke vraag voor Marcel: ‘Dat heeft te maken met vertrouwen in het product en het ambacht. De kwaliteitsstandaard is hoog. Daarnaast kom je er ook voor de beleving. Het is een prachtige slagerij en je wordt geholpen door zeer vriendelijk en kundig winkelpersoneel. Er is altijd tijd voor advies of een praatje’.

“Mijn favoriet is toch wel de grillworst met kaas.”

In de koelkast ligt ‘van alles wat’. ‘Een mooi stuk biefstuk, allerlei vleeswaren en een kipfiletje. Mijn favoriet is toch wel de grillworst met kaas. Al kan ik de Iberico ham van onder de toonbank ook iedereen aanraden! Het is overigens niet zo dat we elke dag vlees eten. Maar als er vlees op het menu staat, dan moet het wel een goed stukje vlees zijn, met af en toe een heerlijke rosé van Chateau Miraval.’