Boerderijkip

Boerderijkip, ambachtelijke Hollandse scharrelkip

Als u een stukje Boerderijkip bij Slagers van Warmenhoven koopt, weet u wat u krijgt: ambachtelijke Hollandse scharrelkip, die gegarandeerd een beter leven heeft gehad. Eerlijk vlees dus, dat met zorg en aandacht de weg naar uw bord heeft gevonden. Onze boeren houden van hun vak, kiezen bewust voor duurzaamheid en hebben aandacht voor dierenwelzijn.

Boerderijkippen leiden daardoor een plezierig leven met weinig stress. Elk exemplaar wordt met de grootste zorg omringd: van ei tot kip zijn onze vakmensen erbij.

Omdat Boerderijkip van begin tot eind blijft controleren of ze voldoen aan de hoge dierenwelzijnseisen, blijft de kwaliteit gewaarborgd. Bovendien wordt het hele proces getoetst op voedselveiligheid en voldoet deze aan de strengste kwaliteits- en hygiënestandaarden.

Hollandse scharrelkip

Boerderijkip is niet zomaar kip, het is échte Hollandse scharrelkip. De Boerderijkip heeft een overdekte vrije uitloop en kan altijd binnen of lekker buiten scharrelen. Veel daglicht én variatie dus, met alle mogelijkheden voor natuurlijk gedrag.

Ambachtelijk vakmanschap

De Boerderijkip kan rekenen op het ambachtelijk vakmanschap van de boer. Die zorgt voor goede hygiëne, een aangename temperatuur, een natuurlijk dag- en-nachtritme, de allerbeste verzorging en… heel veel aandacht. Die combinatie zorgt voor gezonde en gelukkige Boerderijkippen.

Antibioticavrij

De Boerderijkip wordt met liefde en passie grootgebracht. Ze krijgt de tijd om te groeien, heeft een ontspannen leven en is gegarandeerd antibioticavrij. Zo blijft de Boerderijkip een stress-arme en kerngezonde kip.

Eerlijk product, betere smaak

Boerderijkip is trots op haar Beter Leven-keurmerk. Het is een eerlijke, verantwoorde kip van eigen bodem. De betere keuze, die beter smaakt!